< terug

Nieuw hardloopevenement Martini tien

13 juni 2021 (0 reacties)

Vijf jaar na de 1e Martini Marathon organiseert Groningen Atletiek op vrijdagavond 17 september voor het eerst de Martini TIEN als nieuw hardloopevenement. Het evenement zal om de 2 jaar gehouden worden, steeds op de eerste vrijdag na Prinsjesdag. Het evenement vindt plaats op de eigen atletiekbaan in het Stadspark.

Het nieuwe evenement wisselt jaarlijks met de Martini Marathon en is bedoeld om baanatleten én recreatieve wegatleten in één gezellig evenement bijeen te brengen.

De opzet is dat 100 atleten een 10 km kunnen lopen op de atletiekbaan mét tijdregistratie. De snelste deelnemers strijden in een klein veld om de prijzen maar ook de meer recreatief ingestelde atleet loopt dus 25x 400m en  kan iedere ronde aangespoord worden tot een persoonlijk record.

Programma 2021

  • 18.30 uur 10 km vrouwen (10 tot 15 inschrijvers met snelste tijd)
  • 19.30 uur 10 km mannen  (10 tot 15 inschrijvers met snelste tijd)
  • 20.30 uur 10 km m + v       (30 tot 70 inschrijvers met tijd 45 > <  80 minuten)

Afhankelijk van het daadwerkelijke aantal inschrijvingen kan tot aanpassing van het aantal starts en starttijd besloten worden, ingeschreven atleten worden zo nodig per mail over wijzigingen geïnformeerd.

Locatie:           Atletiekcentrum Stadspark Groningen

Inschrijfgeld:  € 8,00

Inschrijfprocedure: aanmelden via website www.martinimarathon.nl   met snelste tijd (of: de realistisch te verwachten tijd!)  Het startnummer dient afgehaald te worden minimaal 15 minuten voor de start bij het wedstrijdsecretariaat op de baan)

Tijdregistratie: elektronisch met ronden teller (geen record registratie)

Waardering: eeuwig durende roem en voor de winnaars een beeld van de Martinitoren.

Voorzorgsmaatregelen: de op 17-09-21 geldende maatregelen ten aanzien van gezondheid, Covid -19, moeten worden nageleefd.

Kleedgelegenheid: kleedkamers en douches zijn open tenzij corona maatregelen dit verhinderen. De organisatie zorgt in dat geval voor gelegenheid om uw waardevolle spullen in bewaring te geven.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd