< terug

Nieuw parcoursrecord reëel bij marathon Amsterdam

Zeker tien Afrikaanse toplopers richten zondag hun pijlen op een nieuw parcoursrecord bij de marathon van Amsterdam. “Het topveld is breder dan ooit, dus we kunnen veel strijd verwachten”, weet Jos Hermens, samensteller van het deelnemersveld.
De snelste tijd ooit gelopen in Amsterdam staat met 2.05.36 op naam van de Keniaan Wilson Chebet. Hij won de marathon in 2011, 2012 en 2013 en verschijnt ook dit jaar aan de start. ‘Mister Amsterdam’ heeft zijn zinnen gezet op een verbetering van zijn beste tijd. “Amsterdam heeft mij zo ver gebracht. Ik wil graag dat ze mijn naam hier blijven onthouden”, zegt Chebet.

17 oktober 2015 (0 reacties)

Zeker tien Afrikaanse toplopers richten zondag hun pijlen op een nieuw parcoursrecord bij de marathon van Amsterdam. "Het topveld is breder dan ooit, dus we kunnen veel strijd verwachten", weet Jos Hermens, samensteller van het deelnemersveld.

De snelste tijd ooit gelopen in Amsterdam staat met 2.05.36 op naam van de Keniaan Wilson Chebet. Hij won de marathon in 2011, 2012 en 2013 en verschijnt ook dit jaar aan de start. 'Mister Amsterdam' heeft zijn zinnen gezet op een verbetering van zijn beste tijd. "Amsterdam heeft mij zo ver gebracht. Ik wil graag dat ze mijn naam hier blijven onthouden", zegt Chebet.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *