< terug

Nieuwe sponsor Tilburg Ten Miles

12 maart 2019 (0 reacties)

CZ Tilburg Ten Miles en De Wever tekenden maandag 11 maart een contract waarbij De Wever zich voor 3 jaar verbindt aan Middenbrabants grootste sportevenement met zo’n 12.000 deelnemers en circa 50.000 toeschouwers.

Willem Kieboom, raad van bestuur De Wever: ‘De Wever en Tilburg Ten Miles zijn al jaren verbonden door de deelname van vele medewerkers aan de Business Runs. In 2018 liepen voor het eerst ook cliënten mee. Jonge mensen met dementie gingen de uitdaging aan, trainden intensief en voltooiden vol trots hun ‘run’. De Wever, gespecialiseerd in de behandeling van dementie op jonge leeftijd, onderstreept het positieve effect van bewegen op de fysieke en mentale gesteldheid van mensen met dementie. Daarom verbindt ze heel graag haar naam aan dit onderdeel van Tilburg Ten Miles.’

Henk van Doremalen, directeur Tilburg Ten Miles: ‘Vanuit onze organisatie zijn we buitengewoon verheugd met De Wever als nieuwe sponsor. Uiteraard zijn ze bij het totale Tilburg Ten Miles weekend betrokken, maar ze drukken hun stempel nadrukkelijk op het onderdeel TTM4YOU, dat vanaf heden. De Wever TTM4YOU heet. Dat zal ook op de betreffende startnummers komen te staan. Met De Wever vinden we het van groot belang om zo veel mogelijk groepen en individuele lopers bij ons evenement te betrekken. Ook de gemeente Tilburg ondersteunt dat beleid. De Wever TTM4YOU richt zich op in de eerste plaats op aangepast sporten, maar is ook voor iedereen die – om welke reden dan ook – niet aan de gewone onderdelen van ons evenement kan of wil deelnemen.’


TTM4YOU vindt op zondag 1 september plaats met als afstanden 2 km, 5 km of 10 km. Alle groepen starten aansluitend op de reguliere onderdelen en worden intensief begeleid. Er wordt gestart met een vaste basissnelheid per onderdeel. Op zaterdag zal een van de groepen bij de korte afstand van de CZ TTM Wandeltocht de deelnemers van TTM4YOU omvatten.
De inschrijving voor alle onderdelen van de CZ Tilburg Ten Miles inclusief TTM4YOU opent vanaf medio maart. Het grootste sportevenement van Middenbrabant vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *