< terug

Nog één big six-marathon voor Simon Andringa (74): ‘Ik heb er geen behoefte aan om een rollator mee te nemen’

28 september 2021 (0 reacties)

Komende zondag hoopt Simon Andringa (woensdag wordt hij 75) uit Tytsjerk de marathon van Londen te voltooien. Het zou de laatste van de ‘grote zes’ voor hem zijn.

Hij beklom drie bergen en liep zestien marathons wereldwijd. Toch is hij voor komende zondag eigenlijk hartstikke nerveus. ,,Ik ben heel gespannen. Wat moet ik eten? Wat moet ik aan?’’, vertelt hij in zijn woning in Tytsjerk. Elke marathon opnieuw. ,,Ik denk altijd: waarom is dat zo? Geen idee, het zit in je lijf denk ik. Een stukje onrust, weet ik veel. Maar het gaat altijd goed.’’

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *