< terug

Nog meer sfeer bij Dam to Damloop en Damloop by night

29 juli 2022 (0 reacties)

Le Champion en Slam! gaan samenwerken om nóg meer sfeer toe te voegen aan de Damloop by night en Dam tot Damloop op zaterdagavond 17 en zondag 18 september en de Zandvoort Circuit Run op zondag 26 maart 2023. Beide organisaties willen ervoor zorgen dat alle deelnemers van deze hardloopevenementen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Slam! is een Pop en Dance station en gaat zorgen voor extra energie langs het parcours met een opzwepende activatie tijdens de Damloop by night, Dam tot Damloop 2022 én de Zandvoort Circuit Run 2023. Het is de missie van Slam! om elke minuut van de dag zo lekker mogelijk te maken. Dat geldt ook voor de evenementen van Le Champion waar Slam! als mediapartner de deelnemers met de lekkerste muziek gaat ondersteunen.

Playlist met de beste beats
De populairste pop- en dance tracks en de lekkerste classics uit de 90’s en 00’s die Slam! dagelijks draait zijn heel goed geschikt om op hard te lopen. Slam! zal binnenkort dan ook speciaal voor de Dam tot Damloop een work-out playlist presenteren. Zo kan iedereen in de voorbereiding op het grootste hardloopfeest van Nederland trainen met de beste hardloopbeats. Wil je ook ondersteund worden door de beats van Slam! op weg naar een grote sportieve prestatie? Schrijf je dan nu in voor de Damloop by night of Dam tot Damloop op www.damloop.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *