< terug

NSL begint 2023 met Duintrail

9 januari 2023 (0 reacties)

Foto SJM Photography.

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 15 januari 2023 de Duintrail in samenwerking met Stayokay Noordwijk. Een trailrun (10 of 21 km) door de duinen en over het strand tussen Noordwijk en Langevelderslag met een parcours door het unieke en pure natuurgebied Hollands Duin.


Een trailrun is een loop waarbij het parcours niet is afgezet en je dus zelf de aanwijzingen moet zoeken die door de organisatie zijn uitgezet of met behulp van een zogeheten gpx-bestand. Een trailrun gaat vaak over smalle paadjes en onverhard parcours. Ook moet je zelf goed uitkijken bij het eventueel kruizen van fietspaden of wegen. Soms worden deze “bewaakt” door vrijwilligers, maar niet in alle gevallen.Het is ook de bedoeling dat je zelf voor water en energievoorziening onderweg zorgt. Ook gaan we ervan uit dat je zuinig op de natuur bent en afval meeneemt en niet in het duin laat slingeren.

Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (10 km) en een halve marathon (21 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours.De start is om 11:00 uur op het Norapad ter hoogte van Stayokay Noordwijk.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Schrijf je daarom snel in! Inschrijving vooraf via de website av-nsl.nl, uiterlijk 12 januari. De kosten zijn €10,00. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in Stayokay. Na-inschrijving op de wedstrijddag kost €10,00.Iedere deelnemers krijgt na afloop van Stayokay Noordwijk een kop soep en een stokbrood.

Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht!Op de wedstrijdlocatie zijn toiletten aanwezig en is beperkte gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging!

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *