< terug

NSL Boscross is terug!

27 oktober 2021 (0 reacties)

De NSL Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. Op zondag 14 november geeft de NSL het startsein van alweer een mooi en pittig parcours. Deze hardloopwedstrijd start om 11:00 uur naast het Piet Florisdal, Duindamseslag, Randweg 25 te Noordwijk. Startnummers zijn gelimiteerd. Wedstrijdloper of recreant? Iedereen is welkom!

Op zondag 14 november aanstaande organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom gewaarde Boscross in het duinbosgebied bij de Duindamseslag in Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km, respectievelijk 2 of 4 ronden.De start is om 11:00 uur naast het Piet Florisdal bij de Duindamseslag.


Inschrijving uitsluitend vooraf via de website av-nsl.nl, uiterlijk 12 november 2021. De kosten zijn €9,00. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in het NSL clubhuis ‘Cooling Duin’, op de parkeerplaats Duindamseslag. Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht! Er is geen binnenruimte voor het omkleden.

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje!
Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!
Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft!

Meld je vrijblijvend aan via trainers@av-nsl.nl.
Niet hardlopen of wandelen, maar wel graag betrokken zijn bij een vereniging? Dat kan! Bij de NSL kunnen we altijd mensen gebruiken! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Winnifred Ferro via voorzitter@av-nsl.nl / 06-2222 7349.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op www.av-nsl.nl.

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd