< terug

Ondernemer Derek Schippers is niet meer alleen van Dafne

30 januari 2020 (0 reacties)

Derek Schippers is niet alleen de broer van topatlete Dafne, maar ook al jaren haar manager. Door deze ervaring vond hij dat het tijd werd voor meer, dus timmert hij nu aan de weg met zijn eigen atletenmanagementbureau First of All. Twee talentvolle skateboarders en een surfster wist hij al aan zich te binden. “Met First of All wil ik uitgroeien tot een toonaangevend managementbureau.”

Toen Dafne Schippers enkele jaren geleden op de atletiekbaan toptijden begon te lopen, steeg ook de aandacht voor haar exponentieel. Bedrijven, media, fans; allemaal wilden ze iets van de atlete. “Ik werd een soort gatekeeper om alles wat binnen kwam te beoordelen”, blikt broer Derek Schippers (31) terug op zijn eerste maanden als manager van zijn wereldberoemde zus.

Ervaring
Inmiddels heeft Schippers flink wat ervaring opgedaan in het vak en de tijd kunnen nemen om na te denken over zijn toekomst. Hoe werkt deze wereld? Wat kan er anders? En hoe kan ik dat doen op mijn eigen manier? Toen hij het antwoord op deze vragen had, richtte hij zijn eigen atletenmanagementbureau op: First of All.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *