< terug

One more time. Interview met Bashir Abdi (2.03.35)

24 oktober 2021 (0 reacties)

Abdi: “Kreeg kippenvel van het publiek”

Zo snel als hij gelopen had, zo snel sprak een dolgelukkige spraakwaterval Bashir Abdi ook voor de camera’s van de NOS. “Ik ben enorm blij dat het gelukt is”, straalde de Belg.”Rotterdam voelt als een thuiswedstrijd voor mij. De toeschouwers maakten me gek. Op bepaalde stukken was ik gewoon doof. Ik kreeg er echt kippenvel van. Ik wilde dan ook graag iets terugdoen voor het publiek door hier te winnen.” Abdi is de eerste Europeaan sinds de Spanjaard Fabián Roncero in 1998 die de Marathon Rotterdam op zijn naam schreef.

Heel even moest Abdi voorin de rol lossen. “Ik had net drank genomen toen er versneld werd. Maar er was nog tijd genoeg om in te halen. Ik heb niet gepanikeerd en ben zelf op het juiste moment sneller gaan lopen.”

Bekijk hier het interview

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *