< terug

Pfixx Solar Montferland Run opent inschrijving

1 september 2019 (0 reacties)

De inschrijving voor de Pfixx Solar Montferland Run is geopend. De 15 kilometer lange wegwedstrijd vindt plaats op zondag 1 december. De start en finish zijn in het centrum van het pittoreske ’s-Heerenberg, nabij kasteel Huis Bergh.

Het parcours door de fraaie bosrijke omgeving van het Montferland in de provincie Gelderland voert de lopers door de dorpjes Stokkum, Beek en Zeddam en gaat onderweg over enkele uitdagende klimmetjes.
De Pfixx Solar Montferland Run wordt jaarlijks enthousiast beleefd door ruim 4000 recreatieve hardlopers en vele toeschouwers. Ook staan jaarlijks absolute wereldtoppers aan de start, zoals in het verleden de meest bekende loopfenomenen Haile Gebrselassie en Paula Radcliffe.
Naast de 15 kilometer wordt de Kab Midi Run gelopen over een afstand van 7,5 kilometer. Deze loop kent een recreatief karakter.

Inschrijving is mogelijk tot en met 12 november of tot dat de limiet van het maximaal aantal inschrijvers is bereikt. De belangstelling voor zowel de 15 kilometer Pfixx Solar Montferland Run en de 7,5 kilometer Kab Midi Run was vorig jaar zo groot, dat beide onderdelen wederom bij de voorinschrijving vol zaten. Er zal daarom voor beide afstanden geen na-inschrijving plaatsvinden. Eenieder die verzekerd wil zijn van een startbewijs dient zich tijdig in te schrijven!

Voor de jeugdige hardlopers (6 t/m 14 jaar) zijn er De Gelderlander Jeugdlopen. Er wordt gelopen over een afstand van 1 kilometer en in 5 leeftijdscategorieën. Inschrijven kan vanaf 15 oktober en sluit op 12 november. Voor deze afstand is na-inschrijving op 1 december wel mogelijk.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website; www.montferlandrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *