< terug

Presentatie boek Jans Jagt over Drenthe Marathon

12 mei 2018 (0 reacties)

Op 17 mei 2018 zal het boek Drenthe Marathon worden gepresenteerd. In dit boek beschrijft auteur Jans Jagt zijn herinneringen aan de Drenthe Marathon in Klazienaveen. De de presentatie van het boek is op 17 mei a.s. bij De Witte Olifant, Van Echtenskanaal NZ 600, Klazienaveen aanvang 16.00 uur.

Het eerste exemplaar zal door Jans Jagt aan René van der Weide, wethouder van de gemeente Emmen, worden uitgereikt.
Dit jaar bestaat het Drenthe Loopfestijn 35 jaar! 35 jaar lang genieten velen van sportieve prestaties van vele lopers in en door Klazienaveen. In het boek van Jans Jagt wordt een terugblik met prachtige beelden en verhalen van het loopfestijn gegeven. Vanaf 1990 was hij betrokken bij de organisatie. Zijn kennis van dit loopspektakel gebruikte hij om een lezenswaardig boek te schrijven. De vele foto’s van hem, maar ook van bekende sportfotografen, maken Drenthe Marathon tot een bijzonder boek. Door de jaren heen heeft het Drenthe Loopfestijn een stevige naamsbekendheid opgebouwd in de marathon- en loperswereld. De ervaring leert dat lopers graag naar dit evenement komen. In het boek is veel aandacht voor de verschillende activiteiten van het Loopfestijn, zoals de marathon, de halve marathon, de 10- en 5 km-loop, maar ook voor bijvoorbeeld de jeugdloop en de loopclinics. Een groot sportief evenement als het Drenthe Loopfestijn kan niet slagen zonder de inzet en toewijding van het bestuur, tientallen sponsoren, organisatoren en de vele vrijwilligers. Daarom is in het boek ook veel aandacht voor hen.

Het boek Drenthe Marathon telt 144 bladzijden en wordt uitgegeven in het formaat 220 x 220 mm. Het omslag en het binnenwerk wordt in full-colour gedrukt. In het boek is een groot aantal (full colour) afbeeldingen opgenomen. De verkoopprijs van het boek bedraagt €14,90. Het ISBN-nummer is ISBN/EAN: 978-90-75115-94-9.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *