< terug

Primeur midwinter marathon.Persoonlijke uitslag via QR-code op startnummer

2 januari 2020 (0 reacties)

De Midwinter Marathon in Apeldoorn op zondag 2 februari 2020 krijgt de primeur van een QR-code op het startnummer welke zorgt voor een link naar de persoonlijke uitslag.

Het zoeken naar de uitslagenpagina en een naam in de uitslagenlijst behoort hiermee tot het verleden. Nadat deelnemers zijn gefinisht en de (tussentijdse) uitslag op internet is geplaatst kan men de QR-code op het startnummer scannen met een mobiele telefoon. Dan wordt direct de officiële uitslag behorende bij dat startnummer getoond, inclusief interessante statistieken.

Hoe scan ik een QR-code?
Op een iPhone of iPad kan de standaard camera app hiervoor worden gebruikt. Op een Android telefoon kan bijvoorbeeld de Google Lens app worden gebruikt.Maar er zijn ook vele andere alternatieve QR-code-scanners in de Play store te vinden.Deze in Nederland nieuwe service wordt aangeboden door Uitslagen.nl en is helemaal gratis voor evenementen die hun uitslag op deze website plaatsen.Alleen zijn zeer geringe meerkosten verschuldigd aan de startnummer-producent voor het plaatsen van de persoonlijke QR-code op elk startnummer.

Voor organisatoren van kleine evenementen die geen eigen startnummers laten produceren bestaat ook de mogelijkheid om QR-codes op etiketten af te drukken en deze etiketten zelf op de startnummers te plakken.Organisatoren krijgen inzicht in hoe vaak QR-codes op het startnummer zijn gescand.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website http://qrun.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd