< terug

Puma lanceert Ignite Ultimate

1 februari 2016 (0 reacties)

Meest energieke hardloopschoen nu met verbeterde Ignite Foam

Na de introductie van de Ignite hardloopschoen in 2015, voegt Puma daar nu vol trots de Puma Ignnite Ultimate aan toe.  Door het innovatieve Ignite Foam en unieke PU-mix biedt de Ignite Ultimate de hardloper extra comfort en geeft de schoen energie terug. Door de verhoogde zool in het midden van de schoen en door het gebruik van een chevron patroon, heeft de schoen een betere demping en zorgt het voor extra veerkracht. Dit maakt de schoen zeer geschikt voor langere afstanden.
 

De speciale zool in het midden van de Ignite Ultimate hardloopschoen krimpt tijdens het neerkomen op de grond en zet zich weer uit tijdens het afzetten van de grond waardoor de hardloper energie terugkrijgt. Het materiaal aan de bovenkant van de schoen bestaat uit drie lagen en in de buitenste laag is gaas verwerkt waardoor de ventilatie in de schoen wordt bevorderd. Groeven die vanaf de voorkant naar de achterkant van de schoen lopen stimuleren de natuurlijke manier van lopen.


 

Ter voorbereiding van de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro trainen verschillende atleten, waaronder de Snelste Man ter Wereld Usain Bolt, op de Ignite Ultimate hardloopschoen.De PUMA IGNITE Ultimate is vanaf februari 2016 verkrijgbaar voor mannen en vrouwen.

Klik hier voor meer informatie

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *