< terug

Racevideo’s indoor Lievin.Smet tweede. Ingebrigtsen opnieuw Europees record. (Uitslagen)

15 februari 2018 (0 reacties)

Selemon Barega 3000m snelste tijd dit jaar 7:36.64 International Indoor Meeting de Lievin

Comeback Pierre-Ambroise Bosse 1000m 2:20.01 International Indoor Meeting de Lievin
Bosse ging van start voor het NR van Mehdi Baala (2’17 “01) . Bosse werd wereldkampioen 800 mtr de afgelopen zomer in Londen. In de nacht van zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus 2017 werd Pierre-Ambroise Bosse door drie personen aangevallen op een parkeerplaats in zijn stad Gujan-Mestras , waardoor hij met breuken in zijn gezicht in het ziekenhuis werd opgenomen . Het betekende gelijk het einde van zijn seizoen. Nu was er dus zijn eerste optreden in Lievin.

Koen Smet
Op de 60 mtr horden bevestigd Koen Smet zijn goede vorm en pakt achter Ludovic Payen een tweede plaats in 7.72.Smet liep al eerder de limiet voor het WK indoor in Birmingham.

Jacob Ingebrigtsen
De 17 jarige Noord Jacob Ingebrigtsen realiseerde na Gent het afgelopen weekeinde opnieuw een persoonlijk record maar tevreden was de talentvolle Noor niet. Voor de WK limiet moest hij onder 3.39.50 blijven, aldus de Noorse website Aftenposten.

Na een aantal moeizame ronden in de finale eindigde hij met een tijd 3.40.31.Een verbetering van zijn persoonlijk record en opnieuw een Europees juniorenrecord “Het was absoluut perfect in het eerste deel van de race en de opening was echt snel”, zegt Jakob Ingebrigtsen vlak na de race. Aan het eind werd moeizaam met veel geduw aldus Ingebrigtsen. “De race is echt perfect voor mij, maar een paar hardlopers die in de eerste helft van de race achter de hazen blijven, laten zich afzakken om vervolgens voor me te rennen,” legt hij uit. Een paar ronden het einde, moest ik daardoor bijna volledig afremmen.Dit gebeurde mij in Gent het afgelopen weekeinde ook al. De winnaar van de race werd Ayanleh Souleiman met de tijd 3.35.39.

Bekijk hier alle uitslagen

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *