< terug

Richard Douma over zijn leven tijdens de coronacrisis

21 maart 2020 (0 reacties)

Richard Douma is Nederlands beste 1500 mtr atleet op dit moment. Ook hij leeft als topsporter in grote onzekerheid vanwege de coronacrisis. “Wanneer ik niet meer buiten mag lopen dan is dat zo, maar het is mijn passie en het is wel mijn job”, aldus Richard Douma. In die zin blijft lopen voor mij belangrijk. Ik probeer er het beste van te maken. Als sporter kan ik er alleen maar voor zorgen dat ik niet andere infecteer dat is mijn bijdrage. Daarom ben ik naar Texel vertrokken om daar in alle rust te kunnen trainen. Hier kan ik lekker trainen in alle stilte. Al met al blijft het allemaal erg moeilijk. Luister naar ons uitgebreid vraaggesprek met hem.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *