< terug

Robel Fsiha verrast met Europese titel cross.

8 december 2019 (0 reacties)

Robel Fsiha was vandaag de grote verassing bij het EK cross in Lissabon. De Zweed stond nergens in het lijstje met favorieten maar toonde in de laatste ronde zijn kunnen door met groot vertoon van macht weg te sprinten bij de Turk Aras Kaya.Met 29.59 was hij de enige atleet die binnen de dertig minuten bleef.Er is een tweede plaats voor Aras Kaya en een derde plaats voor de Italiaan Yemaneberhan Cripp.  De Nederlandse atleten Stan Niesten (30e) en Mike Foppen (33e) konden geen rol van betekenis spelen.

Reactie Robel Fsiha
Het was een heel zware race, maar ik heb veel getraind, dus voor mij was het een kwestie van focussen op mijn training – het was gemakkelijk. Het was een heel goed veld hier, en ik verwachtte het dus ik bereidde me voor door heel hard te trainen. Mijn focus was het winnen van het goud, daarom trainde ik op hoogte voordat ik hier kwam. De heuveltraining heeft mij geholpen om hier te winnen

Bekijk hier de uitslagen

Later meer

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *