< terug

Roy Hoornweg wordt voor NN Running Team de haas van de wegatletiek

10 december 2018 (0 reacties)

Roy Hoornweg liep een tegenvallend EK cross.Ik ben uit vorm aldus Roy Hoornweg. Het piekmoment was achteraf gezien de geslaagde haasklus voor Joshua Cheptegei tijdens de Zevenheuvenloop. Cheptegei liep een nieuw wereldrecord 15 km. De goede vorm trok ik door naar de Warandeloop. Kort daarvoor overleed plotseling mijn oma en dat heeft mij veel gedaan. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Roy Hoornweg. Per 1 januari word ik lid van het NN runningteam. Ze zijn zo tevreden over mijn haaswerk dat ze aangeboden hebben om toe te treden tot het NN runningteam. Het team bevat de absolute wereldtop met wereldrecordhouder marathon Eliud Kipchoge en wereldrecordhouder 15 km Joshua Cheptegei en vele anderen. Hoornweg is naast Abdi Nageeye de enige Nederlandse atleet in het prestigieuse team.

roy hoornweg 1

Zevenheuvelenloop 2018

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *