< terug

Ruth van der Meijden over niet finishen in Londen

29 april 2019 (0 reacties)

Ruth van der Meijden was zondag niet in staat te finishen in de Londen marathon. Ze was niet hersteld van een koortsaanval. Onderstaand haar uitleg

“Dnf op de marathon. Uitstappen in een wedstrijd is wel het laatste wat ik wil. Maar het m’n lichaam werkte niet mee vandaag. Aangezien ik vorige week flink ziek ben geweest met koorts wist ik dat het vandaag twee kanten op kon gaan, goed of slecht. Stiekem hoopte ik dat ik misschien, juist door de extra rust, in topvorm zou verkeren. Maar dat bleek vandaag niet het geval. Naarmate de kilometers vorderde voelde het alleen maar slechter/moeizamer.
Superbalen. Helaas hoort dit er soms ook bij maar liever niet natuurlijk. 
Wel kan ik iedereen aanraden om “de London marathon” mee te maken. Want het enthousiasme van het publiek en de organisatie is overweldigend samen met de knappe prestatie van Kipchoge!!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *