< terug

Sifan Hassan sportvrouw van het jaar. Ik wil voor de spelen de marathon lopen.

22 december 2021 (0 reacties)

Sifan Hassan werd vanavond verkozen tot sportvrouw van het jaar. De atlete wilde graag aanwezig zijn bij de verkiezing maar testte positief bij een coronatest.

Sifan Hassan won het afgelopen jaar goud bij de Olympische Spelen in Tokio op de 5.000 mtr en 10.000 mtr en brons op de 1500 mtr.Ik voel me op dit moment prima en was verbaasd dat ik positief testte op corona. Ik ben  ook twee keer gevaccineerd en heb vanmorgen nog prima getraind. Hassan maakte opnieuw duidelijk aan de NOS dat ze in de toekomst zeker de marathon wil lopen.De planning is een jaar voor de Olympische Spelen in Parijs (2024). Onmiddellijk na haar succesvolle Spelen gaf ze aan dat de marathon haar volgende doel is.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.