< terug

Sifan Hassan trots op wat ze in de VS heeft bereikt

22 februari 2020 (0 reacties)

Foto Erik van Leeuwen

„Ik ben ongelooflijk trots op wat ik de afgelopen jaren heb bereikt”, zegt Hassan in een gesprek met de Telegraaf. „Daar gaat heel veel hard werk en discipline in zitten. Ik heb drie jaar geleden de keuze gemaakt om naar Amerika te gaan. Ik heb hier inmiddels een vertrouwde situatie waar ik mij enorm thuis voel. Ik heb verschillende opties overwogen en nieuwe mensen ontmoet om te zoeken naar de juiste klik, maar ik geloof erin dat mijn huidige trainingssituatie de beste is om mij succesvol voor te bereiden op de Olympische Spelen.

Lees hier het hele artikel

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *