< terug

SMS audio introduceert BioSport in Ear met hartslagmeting

SMS Audio, het hoofdtelefoon merk van de Amerikaanse rapper 50 Cent, introduceert een sportcollectie hoofdtelefoons waaronder de BioSport In-Ear. Deze In-Ear hoofdtelefoon is in samenwerking met Intel ontwikkeld en beschikt over sensoren die je hartslag via je oor meten waardoor het dragen van een aparte hartslagmeter tot het verleden behoort. De oordopjes worden via de audio-aansluiting van de smartphone van stroom voorzien.

8 mei 2015 (0 reacties)

SMS Audio sportcollectie hoofdtelefoons vanaf half mei verkrijgbaar in Nederland

 

 

SMS Audio, het hoofdtelefoon merk van de Amerikaanse rapper 50 Cent, introduceert een sportcollectie hoofdtelefoons waaronder de BioSport In-Ear. Deze In-Ear hoofdtelefoon is in samenwerking met Intel ontwikkeld en beschikt over sensoren die je hartslag via je oor meten waardoor het dragen van een aparte hartslagmeter tot het verleden behoort. De oordopjes worden via de audio-aansluiting van de smartphone van stroom voorzien. De BioSport is compatibel met populaire fitness applicaties, waaronder Runkeeper. De In-Ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel en blauw, verkoopprijs is 159,95 euro.

 

“Intel technologie zorgt voor innovaties in wearables en we werken daarvoor samen met lifestyle brands zoals SMS Audio”, aldus Patrick Bliemer, managing director Northern Europe Intel. ”Naast het industriële design, het chipontwerp en de firmware, hebben we vanuit Intel ook gezorgd voor de integratie van de apps om deze wearable hartmonitor nauwkeurig en efficiënt te maken. De BioSport brengt sportieve lifestyle en innovatieve technologie samen in één persoonlijk device, waardoor je fitness ervaring niet alleen aangenamer, maar ook efficiënter wordt.”

 

De sportcollectie bestaat naast de BioSport uit de Street by 50 On-Ear en de In-Ear Wired Sport en de SYNC by 50 On-Ear en In-Ear Wireless Sport. De Amerikaanse NBA-speler Carmelo Anthony is als compagnon van SMS Audio nauw betrokken bij de ontwikkeling van de collectie. De draadloze modellen beschikken over bluetooth technologie. De overige modellen beschikken over een microfoonfunctie en zijn voorzien van een kabel die niet in de knoop kan raken. De sportcollectie is zo ontworpen dat de hoofdtelefoons goed blijven zitten bij actieve beweging, bestendig zijn tegen extreme weersomstandigheden en zweetafstotend door de toepassing van nanotechnologie. De sportmodellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, roze en geel. Verkoopprijs vanaf 79,95 euro tot 249,95 euro.  

 

“We creëren duurzame en kwalitatieve hoofdtelefoons die passen binnen een actieve levensstijl. Zo misten wij bij andere hoofdtelefoons bijvoorbeeld zweetbestendigheid. We zijn blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot we dit de consumenten aan kunnen bieden”, aldus CEO 50 Cent. 

 

De sportcollectie van SMS Audio is vanaf half mei verkrijgbaar bij de betere elektronica- en sportzaken. Mondeno Benelux B.V. is de importeur van het merk. 

Meer informatie is te vinden op http://www.smsaudio.com

 

SMS Audio staat voor Studio Mastered Sound. SMS Audio levert eerste klas audio-hoofdtelefoons en accessoires. Hun producten hebben als doel de manier waarop mensen muziek ervaren te verbeteren. SMS Audio weet in ieder product technologie, functionaliteit en stijl te verenigen. Dat zorgt ervoor dat hun producten over het hoogste kaliber geluid en comfort beschikken en daarnaast een stijlvol design hebben

(Advertorial)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *