< terug

Sportpark Uden decor voor laatste cross van het seizoen

6 maart 2023 (0 reacties)

Fotocredit: Jan Eljapa

Zondag 12 maart a.s. organiseert atletiekvereniging De Keien de Parkcross in het Sportpark van Uden. De Parkcross is de afsluitende wedstrijd van de Keiencrosscompetitie. In het sportpark wordt een afwisselend, bochtig en grotendeels onverhard parcours uitgezet.

In de afgelopen wintermaanden hebben deelnemers aan de Keiencrosscompetitie punten kunnen verzamelen tijdens de PNEM-cross, de Bedafcross en de Pannekoekenbakkercross. Zondag zullen de laatste punten worden verdeeld en zal na afloop het eindklassement van de crosscompetitie worden opgemaakt. Voor het eindklassement komen alleen lopers in aanmerking die aan drie van de vier crossen hebben deelgenomen.

De Parkcross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, recreanten en wedstrijdlopers begint om 10.45u. Recreanten hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.780 meter) met een maximum van 6 ronden (10.680 meter), wedstrijdlopers lopen de volledige afstand.

Inschrijven voor de Parkcross is mogelijk tot een kwartier voor de start bij het wedstrijdsecretariaat in atletiekstadion De Kuip. Iedereen die van hardlopen houdt kan deelnemen, je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging. De inschrijfkosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Deelnemers kunnen parkeren, omkleden en douchen bij het atletiekstadion. In de kantine van het stadion zal na afloop van de Parkcross de prijsuitreiking van het eindklassement plaatsvinden.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *