< terug

Sprinter Owen Westerhout loopt voor Het Vergeten Kind

12 oktober 2020 (1 reactie)

Normaal gesproken loopt hij 400 mtr , maar deze keer wil sprinter Owen Westerhout een 5.000 mtr zo snel mogelijk aflegggen. De 400 mtr specialist uit de selectie van Sven Ootjers loopt aanstaande zondag voor het goede doel “Het Vergeten Kind” een 5.000 mtr op de baan AV Trias in Heiloo.

“Het is een 5.000 meter waarbij ik geld inzamel voor het goede doel. Deze editie is dat Het Vergeten Kind“, aldus Owen Westerhout.
“Het idee van de actie bestaat uit twee delen. Men kan van tevoren een vast bedrag doneren maar het is ook mogelijk om een bedrag te doneren per seconde die ik onder de 20 minuten loop. Hier voeg ik zelf ook nog een extra bedrag aan toe! Op het moment zijn we 100 euro al gepasseerd, wat me echt enorm blij maakt. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind met gelijke kansen op kan groeien en hoop mijn steentje bij te dragen om dit zo gelijk mogelijk te trekken. Ik ben blij dat er een instantie als Het Vergeten Kind bestaat.
Er zal een livestream van het event komen via mijn YouTube kanaal waarop met kan zien of het me lukt om zo ver mogelijk onder die 20 minuten te raken! Ook zal er een leuke givaway zijn.”

Doneren kan via: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/owen-westerhout

Reacties

  • Owen
    10 Op 12
    Ontzettend bedankt voor het delen!
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd