< terug

Sprintster Sha’Carri Richardson boos uit vliegtuig gehaald

22 januari 2023 (0 reacties)

De Amerikaanse topatlete Sha’Carri Richardson is zaterdag van een vlucht gehaald na een woordenwisseling met een stewardess. Richardson, 22, deelde een video op haar Instagram-profiel en story waarin ze beweerde dat de steward van American Airlines, die ze identificeert als ‘John’, haar niet respecteerde. The Daily Mail bericht erover

In de clip sprak Richardson tegen de camera en beweerde dat de steward haar ‘niet respecteerde’ terwijl ze voor het opstijgen met haar telefoon sprak.Ze legde in haar Instagram-post uit dat ze niet hield van de toon die hij had gebruikt toen hij haar vroeg om van de telefoon af te komen, voordat ze beweerde dat hij vervolgens over haar heen boog en eiste dat hij naar de mobiel kon kijken om te controleren of hij in vliegtuigmodus stond.

Voorafgaand aan de video vroeg deze meneer mij om een mobiel gesprek te beeindigen, wat ik deed”, luidde haar onderschrift.Ik zei tegen hem dat de toon die hij tegen me aansloeg me niet beviel. Daarna, terwijl hij voor me stond en de veiligheidsprotocollen uitvoerde, bleef hij voorover leunen om naar mijn telefoon te kijken. Hij vroeg of mijn telefoon op de vliegtuigstand stond. Hij eiste dat ik het hem liet zien. Wat ik deed waar hij bij was.

Op de video was te zien hoe ze tegen de camera sprak en zei dat ze op ‘vakantie’ was voordat de begeleider in beeld kwam. Nadat ze de steward op de camera had laten zien, ging hij terug achter een gordijn en vroeg haar te stoppen met opnemen.

‘Ik ben aan het opnemen, maar je sprong in mijn beeld, dus ik betrapte je, omdat je in mijn videobeeld verscheen,’ zei Richardson tegen de steward. ‘Je valt me op dit moment lastig, dus ik denk dat je moet stoppen. Ik vind dat je moet stoppen. Vervolgens kon men andere passagiers horen zeggen dat ze moest ophouden met ruziën met de steward, die verergerd raakte.

Richardson raakte in een verhitte discussie verwikkeld met een passagier en zei haar te stoppen met schreeuwen. “Jullie zien hem toch wel? Jullie zien hem toch? Jullie zien hem toch wel? Het spijt me, ik ben het niet,’ reageerde Richardson.

‘Praat met hem. Nee mevrouw. Praat niet zo tegen mij. Ik ben een volwassene. Praat niet zo tegen mij. Praat niet zo tegen mij. Zeg hem op te houden. Als je niet weet wat er aan de hand is, schreeuw dan niet tegen mij

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *