< terug

Stichting Venloop haalt de NK Halve Marathon 2021 naar Venlo

7 mei 2021 (0 reacties)

De Venloop is wederom gastheer van een heus Nederlands Kampioenschap. Stichting Venloop mag in 2021 voor de vijfde keer de NK Halve Marathon organiseren. Dit werd vandaag door de Atletiek Unie officieel bekend gemaakt.

Het evenement zal plaats gaan vinden tijdens de Venloop Halve Marathon op zondag 19 september. Zoals het er nu uit ziet is het mogelijk om de Venloop van 18 en 19 september door te laten gaan, daarom heeft de Atletiek Unie de organisatie van de Venloop gevraagd om weer gastheer te zijn.
Ferry van Dipten van de Atletiek Unie zegt er het volgende over: “Begin dit jaar konden de NK 10km, NK Halve marathon en NK Cross helaas geen doorgang vinden. Voor de NK Halve marathon hebben we in de Venloop een perfecte organisatie en parcours gevonden op 19 september 2021. Venlo was in 2018 en 2019 ook het decor van dit NK. Voor de NK 10km hopen we binnen enkele weken aan te kondigen dat deze nog voor de NK halve marathon kan plaatsen vinden. Dat betekent nog een mooie reeks van NKs op de weg en cross in het najaar”.
Natuurlijk zijn wij trots en verheugd om voor de vijfde keer gastheer te mogen zijn van het NK en verwelkomen graag de naar verwachting 300 atleten in Venlo op 19 september.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.