< terug

Susan Krumins “Ik ben mentaal gewoon ijzersterk” (video)

15 oktober 2018 (0 reacties)

Susan Krumins leverde tijdens de vier Mijl van Groningen opnieuw een fascinerend gevecht met de Afrikaanse tegenstandsters. Ik draag borstnummer F1 en dat betekent dat ik loop om te winnen. Het tekent de onverzettelijkheid van de zilveren medaillewinnares van het EK 10.000 mtr. Pas wanneer je tot het uiterste gaat weet je wat je grenzen zijn aldus Susan Kuijken. Ze is daarmee een groot voorbeeld voor veel nationale talenten. Dat ben ik mij bewust aldus Susan Kuijken. Ze wil dit jaar nog schitteren op het EK cross in Tilburg.In 2005 werd ze daar onder leiding van haar inmiddels overleden coach Has van Cuijk Europees juniorenkampioen. Het wordt zeker een memory lane aldus Kuijken.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *