< terug

Sylvester by Night en Sylvestercross 2023: inschrijving weer geopend

12 september 2023 (0 reacties)

Het bestuur is  blij dat ook dit jaar de Sylvestercross  op zondag 31 december en de Sylvester by Night Run op zaterdagavond 30 december a.s. weer te kunnen organiseren.

Ondanks dat het steeds moeilijker wordt voldoende vrijwilligers te vinden, er steeds meer eisen in de vergunningen worden gesteld en de kosten fors zijn gestegen, zijn wij er toch in geslaagd de “mooiste cross van Nederland” een vervolg te geven, na de mooie 40e editie van vorig jaar. Dat is mede te danken aan vooral onze trouwe sponsors, maar ook de gemeente Soest. Op deze dagen zijn weer ca. 230 vrijwilligers in touw om alles weer goed te laten verlopen.

De inschrijving van de Sylvester by Night en Sylvestercross staat weer open. Tot 8 december is inschrijving mogelijk met een vroegboekkorting! Inschrijven kan via de websitewww.sylvestercross.nl  

Daar is ook nadere informatie over het programma, startijden en kosten te vinden.

Gestart wordt op zaterdagavond weer met een sfeervolle en gezellige Vaartderhoogt Sylvester by NIghtrun voor kinderen met (groot)ouders, de Familie Donderrun, maar ook voor volwassenen. Dez loop mag zich nog ieder jaar verheugen op een toenemend aantal deelnemers.

Het programma  voor zondag de 31e is in hoofdlijnen hetzelfde als voorgaande jaren hetgeen betekent dat ook de scholierenloop, een Bentinckfonds G-run, een prominentenloop etc. op het programma staan.Wel is het parcours op een aantal punten aangepast, maar de uitdaging is er zeker niet minder op geworden.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *