< terug

Teleurstellend seniorendebuut bij EK cross in Lissabon

8 december 2019 (0 reacties)

Mike Foppen doet op zijn website verslag van een teleurstellend debuut op het EK senioren cross in Lissabon

LISSABON – Na mijn overwinning 2 weken geleden bij de Warandeloop waren de verwachting vandaag erg hoog. Het parcours in Lissabon bleek enorm zwaar te zijn, erg heuvelachtig en weinig delen om te herstellen. Aangezien ik nu 16 dagen geleden van hoogte ben teruggekomen, verwachte ik dat dit niet tot veel problemen zou lijden. Afgelopen week wat lichte klachtjes gehad (kuitpijntje en licht verkouden), maar daar maakte ik me geen zorgen over. Ik begon de race goed, zat lekker voorin en wilde zo meelopen voor mijn doelstelling (top 10). Al snel merkte ik eigenlijk dat het niet mijn dag ging worden, gek eigenlijk hoe snel je dat merkt in een race. Al snel dwaalde mijn gedachtes af naar hele andere dingen dan de race, en het woordje uitstappen spookte tussen 3 en 7km heel erg vaak door mijn hoofd. Ik was naar excuusjes aan het zoeken om de race te verlaten.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *