< terug

Terugblik virtuele Sylvestercross 2021

21 januari 2022 (0 reacties)

In de laatste dagen van 2021 hebben toch weer bijna 350 hardlopers en wandelaars deel genomen aan de virtuele versie van Sylvestercross. Helaas waren dat er beduidend minder als vorig jaar met ruim 700 deelnemers. Het plezier was er minder om.

Zij starten met een virtuele startvlag door burgemeester Rob Metz van Soest. Ook op RTV Utrecht werd zowel op radio als TV aandacht besteed aan het evenement.Aan de beelden via Social Media te zien, beleefden de deelnemers weer veel vreugde aan hun deelname! Ook dit jaar werd er niet alleen in Nederland gelopen maar bv. ook in Spanje. Zo blijft de Sylvestercross bekend in heel Europa!

Bentickfonds
Ook konden er weer een aantal deelnemers met een beperking meedoen door de speciale ondersteuning door het Bentinckfonds. De uitslag van deze groep was:

  1. Viggo Eysbach
  2. Celeste Sebel
  3. Myrthe van Eenennaam

De beste drie van de Virtuele Sylvestercross

Uitslag 2 km

 

1 Kaate Mulders

2 Björn Hofmann

3 Vincent Hofmann


Uitslag 5 km

1 Maxwell Bayer

2 Wim Ritsema

3 Kasper Ritsema


Uitslag 10 km

1 Maxwell Bayer

2 Jeroen van Duren

3 Stefan Blom

De volledige uitslag is te zien op www.sylvestercross.nl/uitslagen.Tenslotte werd een bedrag van €750 opgehaald voor ons goede doel, de Bas van de Goor Foundation.De komende 2 weken krijgen alle deelnemers weer een passend aandenken toegestuurd in de vorm van een wat afwijkend tegeltje. De echte tegeltjes blijven gereserveerd voor de fysieke cross. Een certificaat van deelname ontving men al bij de deelname link.Ondanks alle beperkingen kijkt het bestuur toch terug op een geslaagde Virtual Sylvestercross 2021. Maar er wordt natuurlijk al weer vooruit gekeken naar het einde van dit jaar. Drie maal is scheepsrecht, dus gaat het bestuur er van uit dat dit jaar dan toch echt de feestelijke 40e editie van de Sylvestercross kan worden georganiseerd.

Persbericht

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.