< terug

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

24 mei 2024 (0 reacties)

TILBURG – De inschrijvingen voor de 35e editie van de Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol sportiviteit, plezier en gezelligheid te worden.

Zondag 29 september
Op de zondag draait het om hardlopen, met als hoofdonderdeel de Tilburg Ten Miles. Daarnaast zijn er diverse andere onderdelen zodat iedereen, ongeacht leeftijd of niveau kan deelnemen:
Tilburg Ten Miles (16,1 KM)
10 KM
5 KM
Family Run (1 KM)
TTM4YOU (1 KM)
Minirun (400 meter)

De parcoursen van de verschillende onderdelen van de Tilburg Ten Miles gaan door versierde straten met juichende toeschouwers die langs de kant de deelnemers aanmoedigen. Het is daarom niet voor niets het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant.

Nieuw dit jaar is de TTM4YOU. Op deze 1 kilometer afstand kan écht iedereen ervaren hoe het is om een deel van het parcours van de Tilburg Ten Miles af te leggen. Het maakt dan ook niet uit hoe je deze kilometer aflegt. Dat mag op allerlei manieren gebeuren. Ook hier zullen enthousiaste toeschouwers elke deelnemer naar de finishlijn juichen, zo beleven zij ook deze onvergetelijke ervaring als deelnemer van dit mooie loopfeest.

KWF Kankerbestrijding als nieuw goed doel
Dit jaar is KWF Kankerbestrijding voor het eerst het goede doel van de Tilburg Ten Miles. Deelnemers kunnen op verschillende manieren in actie komen voor KWF door te doneren bij inschrijving of door een Ren tegen Kanker-actiepagina aan te maken.

Dorine Manson, directeur KWF Kankerbestrijding: “Geweldig dat de CZ Tilburg Ten Miles KWF heeft gekozen als hét goede doel. We zijn de organisatie hier zeer dankbaar voor. 1 op de 2 Nederlanders krijgt kanker. Of je het nu zelf krijgt, of iemand in je omgeving, de ziekte raakt iedereen. Door via KWF mee te doen aan de CZ Tilburg Ten Miles draag je bij aan baanbrekend kankeronderzoek.”

Inschrijven voor het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant is hier mogelijk

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *