< terug

Tom Hendrikse wint vier mijl van Assen met een parcoursrecord

13 september 2021 (0 reacties)

Afgelopen zaterdag liepen enkele atleten als voorbereiding op de 4mijl van Groningen, die over een maand plaatsvindt, de 4mijl van Assen. Tom Hendrikse wist de race te winnen in een nieuw parcoursrecord.

Assen – Tom finishte na 18.44 minuten. ‘Er was een Eritrese man die het tempo hard maakte. Ik volgde en plaatse bij vijf kilometer mijn versnelling en op die manier kon ik naar de winst lopen.’ Ook Wessel van Veenen stond aan de start om zijn vorm te testen. ‘Na twee trainingsweken wist ik nog niet zo goed waar ik stond qua duurwerk. De eerste helft liep lekker, de tweede helft moest ik in mijn eentje de wind trotseren en ging het tempo hard achteruit. De tijd van 21.27 is voor nu prima, maar er is nog genoeg werk aan de winkel voor de 4mijl van Groningen.’ Bij de dames finishte Evelien Kuiper na 26.32.

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *