< terug

Tom Hoogeboom: ’Als ik tijdens Kerstcross mijn schoonvader versla, wrijf ik het er wel in’

24 december 2019 (0 reacties)

Waar sommigen zich tegoed doen aan een overvloed aan eten en de alcohol rijkelijk laten vloeien, staan veel atleten uit de regio tweede kerstdag fris en fruitig aan de start van de traditionele Kerstcross Opmeer. Onder hen dit jaar ook Tom Hoogeboom. De nummer twee van het afgelopen Runnersworld Hoorn Crosscircuit hoopt ook in Opmeer hoge ogen te gooien.

Ondanks zijn tweede plaats in het crosscircuit is de achttienjarige Warmenhuizer van mening dat hij geen échte crosser is. ,,Ik heb het zeer zeker verdienstelijk gedaan, maar ik denk dat mijn echte talent …

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *