< terug

Tom Tom Bandit.Een unieke actiecamera (video)

25 juni 2015 (0 reacties)

Introductie van de TomTom Bandit Actie Camera – schudden bewerken


 

 

De TomTom Bandit is de eerste camera  met een ingebouwde media server, waardoor de noodzaak om beelden te downloaden alvorens te kunnen bewerken komt te vervallen. De camera werkt met een bijbehorende app, waardoor het mogelijk is video's te delen.Dit kan binnen enkele minuten, simpelweg door het schudden van een smartphone.

 

"De grootste frustratie van gebruikers van actie-camera's  is de tijd en moeite die het kost om te bewerken," zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director, TomTom Consumer. "Met TomTom Bandit hebben we de editing tijd beperkt tot minuten -het duurt zo lang als een shake!""We hebben een eenvoudige, maar radicale aanpak voor het oplossen van de editing probleem", zegt Slobodan Stanisic, lead engineer, TomTom. "Met alle bestaande actie camera's moet u eerst gigabytes beeldmateriaal downloaden naar een krachtige PC, een proces dat vaak lang kan duren. Hoogtepunten vinden,een verhaallijn samenstellen en dan nog een keer comprimeren. We weten dat dit duurt vaak uren . Niet met de TomTom Bandit. We hebben een camera waar de beelden op de camera zelf razendsnel verwerkt worden, waardoor het bewerkingsproces veel gemakkelijker en veel sneller. "

 

De TomTom Bandit actie camera is uitgerust met een in-camera beweging en GPS sensoren om die volledig automatisch werken. De spannende momenten taggen op basis van snelheid, hoogte, G-kracht, acceleratie en hartslag *. Hoogtepunten kunnen ook handmatig worden gelabeld met een tagging knop op de camera of de afstandsbediening *.

De TomTom Bandit werkt met een smartphone app, die een supersnelle zoeker heeft. Video kan direct worden beoordeeld met de smartphone app dankzij de ingebouwde mediaserver. In de bewerkingsmodus, zorgt het eenvoudige schudden van de smartphone direct voor een spannende film. Gebruikers kunnen vervolgens eenvoudig wijzigingen, muziek en overlays van favoriete metrics, zoals snelheid toevoegen. Daarna kan de film razendsnel gedeeld worden.

 

De TomTom Bandit actie Camera produceert hoge kwaliteit video. Het heeft een groothoeklens, high-end 16 Megapixel CCD sensor en een krachtige processor.De camera is volledig waterdicht.  De stalen ring montagesysteem heeft een quick release mechanisme en de lage profiel van de TomTom Bandit ziet er geweldig uit op een helm.De uniek ontworpen Batt-stick combineert de langdurige batterij, microSD-kaart en SuperSpeed ??USB 3.0. Het kan rechtstreeks met een computer via USB worden opgeladen.
 

De TomTom Bandit actie Camera is beschikbaar op www.tomtom.com en geselecteerde retailers in voor 429 euro. Een Premium Pack zal ook in juni beschikbaar zijn inclusief extra accessoires voor nog meer manieren om van de TomTom Bandit Action Camera te genieten. Er zal een breed scala aan accessoires beschikbaar zijn.

Voor meer informatie bezoek www.tomtom.com/action-camera  

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *