< terug

Tom van Beusekom maakt statement en organiseert TommyBeusrun

26 mei 2022 (0 reacties)

Tom van Beusekom is ongeneeslijk ziek. De atleet van AV de Liemers boekte met behulp van trainer Titus Fierkens vele successen. Nu hij ongeneeslijk ziek is wil hij door het organiseren van een hardloopwedstrijd aandacht vragen voor KWF, de hardloopsport en zijn trainer Titus Fierkens.

Tom van Beusekom schrijft in een persbericht aan ons. “Zoals de meesten wel weten ben ik ongeneeslijk ziek verklaard. Ik wil door het organiseren van een hardloopwedstrijd nog een statement maken en aandacht vragen voor het KWF en voor de loopsport in het algemeen en in het bijzonder voor mijn trainer en goede vriend Titus Fierkens, waar ik in mijn actieve hardloop carrière veel aan te danken had.

TommyBeusRun
Deze hardloopwedstrijd zal plaatsvinden op 3 juli aanstaande in Bredevoort, start en finishplek is de Intratuin. Kosten van deelname aan zowel de 5 als de 10 kilometer bedraagt € 15,00. De opbrengst van deze loop zal verdeeld worden over: KWF Kanker Bestrijding, Titussport en Running Team Liemers.

Inmiddels is de inschrijving geopend, klik hier. Betaling kan gebeuren als je je startnummer komt ophalen, deze ligt dan klaar bij de Intratuin in Bredevoort op 3 juli.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.