< terug

TomTom’s sporthorloges nu compatible met Nike+

6 maart 2015 (0 reacties)

Amsterdam, 6 maart 2015 – De Multi-Sport en Runner GPS-sporthorloges van TomTom (TOM2) zijn nu ook compatible met Nike+. Gebruikers van een TomTom sporthorloge kunnen vanaf nu hun voortgang tracken en delen met de Nike+ hardloop-community en NikeFuel verdienen.

 

“Dit is de volgende stap in onze samenwerking met Nike, die begon in 2011 met de introductie van het Nike+ sporthorloge”, zegt Corinne Vigreux, Managing Director en oprichter van TomTom Consumer. “We zijn verheugd om een toonaangevende partij als Nike+ toe te voegen aan de lijst van voor TomTom beschikbare platforms.”

 

“Of het nu je eerste of snelste run ooit is, Nike+ zorgt voor informatie en motivatie voor alle hardlopers”, zegt Adam Roth, VP van Nike Global Running Brand Marketing. “Samen met de beste partners kunnen we deze ervaring delen met nog meer hardlopers, onafhankelijk van waar en met welk horloge zij sporten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Nike+ leden van nog meer voordelen kunnen profiteren.”

 

TomTom’s GPS-sporthorloges synchroniseren automatisch met verschillende hardloop-plaforms en –apps, zoals Nike+, TomTom MySports, Runkeeper, MapMyFitness, Jawbone, Endomondo en Strava. Gegevens kunnen ook handmatig worden geüpload naar andere open platforms.

 

De sporthorloges van TomTom registeren real-time informatie tijdens een run, zoals tijd, afgelegde afstand, snelheid, hartslag en verbrande calorieën. 

 

Voor meer informatie, bezoek: http://www.tomtom.com/nl_nl/sports/running/

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *