< terug

TomTom Spark: Train met muziek om je pols

TomTom (TOM2) introduceert het nieuwe TomTom Spark GPS-fitnesshorloge met een geïntegreerde music player. Workouts worden hierdoor nog leuker en makkelijker omdat je de smartphonehouder voor om je arm thuis kunt laten. Ook het gehannes met draden van je koptelefoon tijdens het trainen behoort tot het verleden. De TomTom Spark kan de muziek naar veel verschillende Bluetooth® koptelefoons streamen.

3 september 2015 (0 reacties)

Work out met muziek en hou je activiteiten 24/7 bij dankzij dit GPS-fitnesshorloge

IFA, Berlijn, 3 september 2015 – TomTom (TOM2) introduceert het nieuwe TomTom Spark GPS-fitnesshorloge met een geïntegreerde music player. Workouts worden hierdoor nog leuker en makkelijker omdat je de smartphonehouder voor om je arm thuis kunt laten. Ook het gehannes met draden van je koptelefoon tijdens het trainen behoort tot het verleden. De TomTom Spark kan de muziek naar veel verschillende Bluetooth® koptelefoons streamen.

 

De 3GB aan opslagcapaciteit voor muziek op de TomTom Spark betekent dat de smartphone tijdens trainingen of workouts thuisgelaten kan worden, terwijl er toch naar zo’n 500 nummers geluisterd kan worden. Playlists kunnen eenvoudig gedownload worden van iTunes of Windows Media® Player. Daarnaast is het fitnesshorloge standard uitgerust met ‘Running Trax’, een door Ministry of Sound speciaal samengestelde mix van 30 minuten aan motiverende, high energy, upbeat dansmuziek van ‘s werelds beste DJ’s.

“Muziek speelt een belangrijke rol als het gaat om motivatie en het verbeteren van je sportieve prestaties, maar een smartphone levert in die situaties vaak een teleurstellende ervaring,” aldus Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. “De combinatie van een geïntegreerde music player, een ingebouwde hartslagmeter, 24/7 activity tracking’, multi-sport modes en GPS in TomTom Spark, zorgen er voor dat het veel makkelijker wordt om je vooruitgang in prestaties bij te houden, je algemene fitheidsniveau te verbeteren en uiteindelijk meer uit je workouts te halen.” 

 

Het aantal stappen, de tijd dat je actief bent, de afstand, verbrande calorieën en slaaptijd worden allemaal bijgehouden door de 24/7 activity tracker op de TomTom Spark. Gebruikers kunnen dagelijkse en wekelijkse doelen stellen en via hun sporthorloge of de TomTom MySports app bijhouden hoe het ermee staat. 

 

De ingebouwde hartslagmeter monitort heel accuraat het hartritme zonder dat je een borstband nodig hebt. Dankzij de multi-sport mode kunnen de prestaties tijdens vele in- en outdoor sporten als hardlopen, fietsen, zwemmen en workouts in de sportschool worden bijgehouden.

 

Door de GPS van TomTom Spark is er ook real-time informatie beschikbaar over de tijd, afstand, snelheid en tempo. 

 

Gebruikers kunnen hun gegevens via de MySports app uploaden en draadloos bekijken via vele online platforms als TomTom MySports, RunKeeper, Nike+. 

De TomTom Spark GPS-fitnesshorloge kent de volgende modellen:

•    TomTom Spark GPS-fitnesshorloge 

•    TomTom Spark Cardio GPS-fitnesshorloge

•    TomTom Spark Music GPS-fitnesshorloge

•    TomTom Spark Cardio + Music GPS-fitnesshorloge

•    TomTom Spark Music GPS-fitnesshorloge + Bluetooth® hoofdtelefoon 

•    TomTom Spark Cardio + Music GPS-fitnesshorloge + Bluetooth® hoofdtelefoon

 

TomTom Spark Cardio+Music is vanaf 3 september via pre-order te bestellen op www.tomtom.com/fitness en kost 249 euro. Alle TomTom Spark GPS-fitnesshorloges zijn vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar. Meer informatie: www.tomtom.com/fitness 

 

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *