< terug

Topatleet Kiprop voelt zich getraumatiseerd door dopingbeschuldiging

6 mei 2018 (0 reacties)

Asbel Kiprop kan niet geloven dat hem wordt verweten doping te hebben gebruikt. De Keniaanse topatleet voelt zich bedrogen en gaat er alles aan doen om te bewijzen dat hij onschuldig is.”De prestaties die ik heb neergezet in mijn loopbaan zie ik voor mijn eigen ogen afbrokkelen. En dat voor een misdaad die ik niet eens heb gepleegd”, zegt een emotionele Kiprop in gesprek met de BBC.De drievoudig wereldkampioen op de 1500 meter werd in november vorig jaar betrapt op het gebruik van epo en deze week werd bekend dat ook de B-staal positief uitviel.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *