< terug

Trainen in 2015

Zelf ben ik groot gebracht met stroopwafels, en door te trainen volgens de oude Belgische methode.Gewoon een koude start dus.Concreet betekent dit dus dat je wekker afloopt…je springt omhoog…trekt het eerste beste loopkledingstuk aan wat je tegenkomt. De nieuwe column van Jeroen van Damme is uit met verrassend nieuws..

9 juni 2015 (0 reacties)

Zelf ben ik groot gebracht met stroopwafels,  en door te trainen volgens de oude Belgische methode.Gewoon een koude start dus.Concreet betekent dit dus dat je wekker afloopt…je springt omhoog…trekt het eerste beste loopkledingstuk aan wat je tegenkomt.

Daarna pak je in de gang snel een paar loopschoenen trekt de deur dicht en rennen maar…Het liefst al op volle snelheid.

Anno 2015 staan de zaken er toch wat gecompliceerder voor.Je ontwaakt langzaam met de nieuwste Philips wake up light.Daarna volgt een minutieus ontbijt bestaande uit de laatste powerfoods, ultra sappen, en minimaal 10 vitaminepillen met idem dito kleuren.

De kledingkast heeft voor elk seizoen een bijpassend pakje hangen.Mij is het nog nooit gelukt, maar na enig worstelen schijnen die compressiekousen toch heerlijk te zitten.Ff checken of ik nu alles aan heb.

Mijn sportarmband met bijbehorende  hartslagmeter, de bluetooth hoofdtelefoon, reflectie band, zweetbandjes voor zowel hoofd als pols. Check check.

Nu nog mijn drinkgordel vullen, gelletjes eraan rijgen, pakje zakdoekjes voor de overtollige neusinhoud en nog wat klein geld, just in case.

Ik wist dat ik iets vergeten was. Strava, runkeeper, endomondo en mijn Garmin nog chroniseren.Yesss, we zijn er klaar voor…laat het duurloopje van 30 minuten maar beginnen…

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.