Ad
< terug

Tweede editie Pannekoekenbakkercross op zondag 2 februari

27 januari 2020 (0 reacties)

In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland organiseert atletiekvereniging De Keien op zondag 2 februari de Pannekoekenbakkercross. Het is de derde en tevens langste cross in de serie van vier Keiencrossen in de wintermaanden. 

Met de PNEM-cross en de Bedafcross in de benen staat zondag 2 februari de derde Keiencross op het programma. In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland organiseert atletiekvereniging De Keien de Pannekoekenbakkercross. De Pannekoekenbakkercross is de derde en tevens langste cross in de serie van vier in de Keiencrosscompetitie.  Deelnemers worden getrakteerd op een uitdagend en afwisselend onverhard parcours met een aantal pittige heuveltjes.

De Pannekoekenbakkercross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45u van start. De recreanten starten ook om 10:45u en kunnen 1 ronde (1.670 meter) tot maximaal 6 ronden (10.020 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen. Iedereen die van hardlopen houdt kan zondag deelnemen aan de Pannekoekenbakkercross.

Inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. Kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.  Deelnemers aan de cross kunnen parkeren op het terrein van de Pannekoekenbakker aan de Udenseweg 31 in Zeeland, een paar honderd meter van de start. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl of onze facebookpagina. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *