< terug

Urban trail Breda met een geheel nieuw parcours.

29 maart 2024 (0 reacties)

Altijd al door het Rat Verlegh Stadion, de thuishaven van NAC Breda of het Chassé Theater willen lopen? Tijdens de Urban Trail Breda op zondag 21 april is dat mogelijk! Tijdens deze zesde editie lopen deelnemers over een gloednieuw parcours door veel locaties die niet eerder voorbij kwamen tijdens de Urban Trail Breda. Maar liefst 17 locaties openen hun deuren voor enthousiaste hardlopers die binnen een kijkje kunnen nemen.

Alle lopers starten en finishen op zondag 21 april op de Chassé Promenade. Ook tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van 6 km gaat door o.a. ‘T Sas en de BoulesBitesBar. De lange route van ongeveer 12,5 kilometer gaat door alle locaties op de route, waaronder Triple O Campus en Happy Station, die het grootste Playmobil-dorp huisvest. Beide routes bezoeken ook nog de vernieuwde, gemoderniseerde VVV-vestiging. De parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn hier te vinden

De Urban Trail Breda is een aanrader voor iedere sportieveling van elk niveau. Ook voor de hardlopers die eerder aan deze fun run hebben meegedaan is het parcours dit jaar een unieke nieuwe beleving. Het parcours neemt je mee naar veel nieuwe plekken en straatjes die tijdens eerdere edities niet gelopen zijn. Er doen daarmee veel bijzondere locaties mee, die ook voor deelnemers van voorgaande jaren de moeite waard zijn om doorheen te lopen.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de Urban Trail Breda op zondag 21 april is nog steeds mogelijk! Kijk hier voor meer informatie

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *