< terug

Usain Bolt en PUMA ‘IGNITE’ New York

11 februari 2015 (0 reacties)

Usain Bolt stond afgelopen nacht in New York in het middelpunt van een spectaculaire stunt tijdens de lancering van PUMA IGNITE, een hardloopschoen met maximale energy return. In het energieke hart van de stad die nooit slaapt, liepen hardlopers de hele dag op een loopband waardoor de energie van hun IGNITE schoenen werd bewaard en opgeslagen. Op het moment dat de energie voor 100% was opgeladen, verscheen de Snelste Man ter Wereld in een theater van licht, rook en vuur.  

Dit was niet de eerste keer dat Usain Bolt op een grootse manier zijn opwachting maakte in New York. In 2008 brak hij voor de eerste keer het wereldrecord op de 100m sprint en begon daarmee aan een weergaloze baan- en veldcarrière met vijf wereldrecords en veertien gouden medailles op grote toernooien. De Snelste Man ter Wereld traint en doet zijn warming-up op PUMA IGNITE, zodat zijn energie maximaal wordt benut en hij het maximale uit zijn training haalt.

“Ik hou van een goede binnenkomer en deze was episch. Mensen waren urenlang aan het rennen in dit koude weer en wij zagen de energie meter steeds hoger oplopen. Toen de meter de top raakte kun je wel zeggen dat het vuur er vanaf spatte. IGNITE is een top schoen om op hard te lopen, PUMA spikes trouwens ook. Ik heb erg lang getraind op IGNITE en ze helpen echt om mijn energieniveau op peil te houden. Daarom vind ik ze geweldig,” aldus Usain Bolt.

“Het voelt goed om terug te zijn in New York samen met PUMA,” ging Usain verder. “Ik heb leuke herinneringen aan deze stad en ik heb het altijd naar mijn zin als ik hier ben, of ik nou een wedstrijd heb of niet. Het is altijd leuk om hier weer te zijn.”

PUMA en Usain Bolt hebben hardlopers uit tien steden over de hele wereld uitgedaagd om hun op te volgen door deel te nemen aan regionale epische hardloop event. De campagne IGNITE YOUR CITY verhuist volgende week naar Tokyo, Japan, waarna ook andere beroemde steden zullen volgen.

Het heeft negen jaar geduurd om PUMA IGNITE te ontwikkelen. De innovatieve schuimrubber technologie maakt het PUMA’s meeste responsieve hardloopschoen. IGNITE Foam is een gepatenteerd schuimrubber dat energie teruggeeft aan de hardloper. Daarnaast zit de schoen comfortabel en heeft het een optimale levensduur. Op een strategische plek in de hiel van de schoen zit ForEverFoam, die helemaal nieuws is in dit vakgebied. Dit ForEverFoam bestandsdeel is wat de schoen zijn maximale levensduur geeft. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *