< terug

Van de woestijn tot de ijskappen van Groenland: Marcel van Veldhuizen loopt bijzondere marathons voor Kika

29 april 2022 (0 reacties)

VEENENDAAL Rennen op de Chinese muur, op de ijskappen van Groenland of in de Rotterdamse koopgoot. Het is voor marathonman Marcel van Veldhuizen allemaal niet onbekend. Met de actie Run for KIKA marathon reist hij de wereld rond, bakt hij oliebollen en traint hij keihard voor dit goede doel dat onderzoek doet naar kinderkanker: ,,De groep mensen en het doel, ik word er nog steeds warm van. En zolang mijn lichaam nog wil blijf ik het doen”, aldus de Veenendaalse hardloper. ,,Ik heb zelf gelukkig geen persoonlijke ervaring met kinderkanker, maar ik vind het gewoon een goed doel. En ik word enthousiast van het verhaal.’’ 

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.