< terug

Veerle Bakker wil bezwaar aantekenen tegen atletiekunie om geen damesteam samen te stellen voor het EK cross

1 december 2022 (0 reacties)

Foto Björn Paree

Veerle Bakker was teleurgesteld toen de selectie van het EK cross werd bekend gemaakt. Ze had gerekend op een selectie voor het EK.
Bakker, die zelf derde bij het nationaal kampioenschap cross ,wil nu bezwaar aantekenen tegen deze beslissing. Ze startte een actie op haar eigen facebookpagina

“De afgelopen dagen waren vrij emotioneel; hoop en teleurstelling wisselde elkaar af. Nadat de EK cross selectie van het Nederlandse team dinsdag bekend was gemaakt was ik erg verbaasd en teleurgesteld dat noch mijn vader/coach noch ik een belletje van de Atletiekunie over de beslissing om mij niet te selecteren had ontvangen.

Na de wedstrijd zondag was ik trots hoe ik gelopen had en ging ik ervan uit, en van de berichten weet ik velen met mij, dat ik met het damesteam de kans zou krijgen onze potentie te laten zien op het EK cross in Turijn.

We hebben er alles aan gedaan dat de Atletiekunie de beslissing zou herzien, en dat hebben ze gedaan, maar zonder resultaat. Met de redeneen team zal worden uitgezonden als er voldoende potentie aanwezig wordt geacht voor het bereiken van een plaats bij de beste drie teams.’

Om bezwaar aan te tekenen tegen de niet selectie van mij voor het EK cross in Turijn moet ik €200 betalen. Door alle support vind ik het waard om dit te proberen. En als het niet lukt, hoop ik dat het voor de atletiekunie in ieder geval een les is voor de toekomst. Als je iets wil bijdragen heb ik een link (https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…) gemaakt. Alle hulp is welkom ”

Bekijk hier de facebookpagina van Veerle Bakker

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *