< terug

Venloop verplaatst naar woensdag 15 tot en met 19 september 2021

7 december 2020 (0 reacties)

Venlo –  Stichting Venloop is verheugd te kunnen melden dat er duidelijkheid is over de datum van de Venloop in 2021. Voor een evenement van de omvang van de Venloop komt maart volgens de organisatie nog te vroeg, maar in goed overleg met de gemeente Venlo en veiligheidsdiensten is er een nieuwe datum gevonden. De Venloop zal worden georganiseerd van woensdag 15 t/m zondag 19 september. 

Het verplaatsen van een evenement van deze omvang is geen sinecure. Je hebt met zoveel aspecten rekening te houden als het anders is als gebruikelijk. Iedereen weet wel dat de Venloop normaliter in maart plaatsvindt, maar als de datum wijzigt dan wil je ook draagvlak. Bata Nijland, evenementencoördinator van de gemeente Venlo, heeft daarin voor ons erg goed werk geleverd”, aldus directeur Wim Lensen van de Venloop.

Voorgaande jaren was de Kwaakerrun de opening van het hardloop- en wandelseizoen als eerste evenement na de zomervakantie. Dat wordt in 2021 dus de Venloop, waarbij de Kwaakerrun verhuist naar 26 en 27 juni. Deze valt zodoende in dezelfde maand als d Avond4Daagse, ook een evenement van Stichting Venloop. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.