< terug

Vergoeding fysiotherapie zorgverzekering

28 november 2019 (0 reacties)

Ieder jaar weer kun je tot en met 31 januari overstappen van zorgverzekeraar. Overstappen loont de moeite. Als je voor 31 december overstapt, wordt je huidige zorgverzekering nog automatisch opgezegd en hoef je verder nergens naar om te kijken.

Een zorgverzekering vergelijken lijkt wellicht een hoop werk maar dat is het niet. Ga naar Independer.nl en volg heel eenvoudig het stappenplan op deze website. Je bent er binnen enkele minuten klaar mee en het kan je een hoop geld schelen op jaarbasis. Nog belangrijker is dat je na het invullen van het stappenplan een zorgverzekering hebt die bij jou en jouw huidige situatie past. Volgend jaar is je situatie wellicht weer wat veranderd. Daarom is het verstandig om ieder jaar weer opnieuw een zorgverzekering vergelijking te doen. Je hebt dan eventueel de mogelijkheid om je verzekering aan te passen of geheel over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij.

Fysiotherapie in je zorgverzekeringspakket?
Ben jij een fanatiek sporter, loop je bijvoorbeeld graag een aantal keren per week hard, dan heb je wellicht ook wel eens last van een blessure. Het is dan zeer prettig als je jezelf kunt laten behandelen bij een fysiotherapeut zodat je klachten snel weer verdwenen zijn. Fysiotherapie wordt alleen vergoed uit de basisverzekering bij een chronische aandoening. Het is wellicht verstandig om een zorgverzekering af te sluiten met een extra vergoeding fysiotherapie erbij. Als je van jezelf weet dat je hier toch een aantal keren per jaar gebruik van maakt als fanatiek sporter dan scheelt dit enorm in de kosten.

Met welke klachten kun je naar een fysiotherapeut
De klachten waarmee je naar de fysiotherapeut kunt gaan zijn zeer uiteenlopend en hoeven uiteraard niet altijd ontstaan te zijn tijdens het hardlopen. Heb jij bijvoorbeeld pijn in je onderarm, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen of beperkingen in de beweging van bepaalde lichaamsdelen door welke oorzaak dan ook, dan ben je altijd aan het juiste adres bij de fysiotherapeut.

Zorgverzekering zelf samenstellen
Heb jij dit jaar nog geen vergoeding fysiotherapie in jouw zorgverzekeringspakket? Doe dan een zorgverzekering vergelijking en kijk voor welke extra kosten je dit kunt toevoegen aan je basisverzekering. Kijk ook gelijk of je niet verzekerd bent voor dingen die je niet meer denkt nodig te hebben aankomend jaar. Heb jij bijvoorbeeld je ogen laten laseren, dan kan de brilvergoeding er wel uit waarschijnlijk. Heb je inmiddels 3 pubers in huis en weet je zeker dat er geen baby meer bij komt, dan heb je geen vergoeding meer nodig voor een bevalling en kraamzorg. Op deze manier kan je op de juiste punten besparen en de juiste punten toevoegen en je eigen zorgverzekering samenstellen. Independer.nl kijkt na het invullen van je gegevens en zorgbehoeftes meteen welke zorgverzekering er dit jaar het beste bij jouw situatie past.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd