< terug

Vierde editie KLM Urban Trail Rotterdam groot succes

12 mei 2019 (0 reacties)

Op zondag 12 mei stonden er zo’n 3.500 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Rotterdam. De stad Rotterdam heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de vierde editie waren het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Maastunnel en het ss Rotterdam. Samen met nog 11 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 


Na het eerste startschot op het Katendrechtse Hoofd op de Kop van Zuid in Rotterdam volgden maar liefst 15 locaties op de route van de KLM Urban Trail Rotterdam. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van een mooie ochtendloop op Moederdag. De start aan de kade van de Kop van Zuid zorgde voor een uniek uitzicht op de bekende Rotterdamse skyline. Zo begonnen de deelnemers aan hun 6 of 11 kilometer lange route. 

KLM-Urban-Trail-Rotterdam-2019--_2_

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagd evenement. “Het vernieuwde parcours over de Kop van Zuid was een groot succes. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen”, aldus Dariush Cyrroes, organisator van de KLM Urban Trail Rotterdam. Zo liepen deelnemers door de iconische Maastunnel, het Nieuwe Luxor Theater, het Dutch Pinball Museum en de Maassilo. Bij de finish werden de lopers feestelijk onthaald aan de kade bij het ss Rotterdam. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail Rotterdam medaille aan de collectie toevoegen. Tot slot werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijt.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *