< terug

Virtuele City Hanzeloop

17 februari 2021 (0 reacties)

De City Hanzeloop, welke op 16 mei zou worden gehouden, moet vanwege de corona-crisis, evenals in 2020, worden geannuleerd.Gelet op de grote belangstelling en het succes van de virtuele versie van de loop in 2020, biedt  AV Hanzesport wederom een virtuele City Hanzeloop aan. Dit laat de organisatie in een persbericht weten

Hoe werkt het.
Vanaf 1 maart t/m 31 mei 2021 melden de deelnemers  zich aan via de website www.hanzesport.nl of via www.inschrijven.nl voor de traditionele kidsrun van 1 km of voor de 5km of 10 km. Tevens is het mogelijk om in te schrijven voor de halve marathon.

Daarna loopt iedereen in de periode van 1 t/m 31 mei op eigen gelegenheid de aangegeven afstand. Wandelen kan ook. Dat kan het officiële parcours van de City Hanzeloop zijn, maar mag ook een eigen route zijn, bijvoorbeeld de eigen trainingsronde. Deelnemers ontvangen een bevestiging van hun inschrijving met daarbij instructie over het uploaden van hun prestatie. Van de binnengekomen prestaties worden uitslagenlijsten opgesteld.

Als herinnering aan deze unieke versie van de Running Center City Hanzeloop ontvangt de deelnemer een speciaal ontworpen medaille met een markant Zutphens stadsbeeld erop. Een collectors-item.

Let op : er is een maximaal aantal deelnemers van 500. Op is op!!!

Daag jezelf en anderen uit en maak van je volgende trainingsloop een virtuele City Hanzeloop. Veel succes en plezier.

Voor verdere informatie over de loop zie www.hanzesport.nl.

Uiteraard wijzen we de deelnemers erop, dat zij zich houden aan de dan geldende regels van het RIVM. Dus loop alleen en vermijd drukke plekken.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd