Vivian Ruijters maakt rentree

21 januari 2014 (0 reacties)

Vivian Ruijters maakt rentree in Ommen

Ommen-De organisatie van de Vechtdal marathon 2 daagse maakte bekend dat na veel blessureleed, 3 jaar en 2 jaar geen wedstrijden, de Rotterdamse atlete Vivian Ruijters haar rentree heeft gemaakt tijdens de Besthemenerbergcross in Ommen. De wedstrijd maakt tevens deel uit van de Vechtdal marathon 2 – daagse

Sanderman en van Schuppen winnen
De voormalige Nederlands kampioene marathon behaalde een 1e plaats bij de dames op de 5.5 km met een tijd van 23.31 minuten. Volgens de organisatie relativeerde ze haar tijd met de opmerking dat dit haar eerste wedstrijd was na lang blessureleed en een zeer zwaar parcours. ‘Met zon zwaar parcours loop je al snel boven je normale tijden, kom je net terug van een blessure dan mag je mede gezien het parcours geen wereldtijden verwachten” “Ik liep gewoon lekker en dat telt momenteel voor mij, de tijden zijn in dit stadium van ondergeschikte belang” vertelde Ruijters na afloop. De Besthemenerbergcross werd gehouden in het weekend van de Vechtdal Marathon 2-daagse. Tijdens deze 2-daagse worden in twee dagen over drie wedstrijden de afstand van de marathon gelopen. Anne van Schuppen werd bij de dames winnaar in het eindklassement en Leon Sanderman werd eerste bij de heren.