< terug

Wel een Virtual Sylvestercross 2020.

14 november 2020 (0 reacties)

Dit jaar kan de 40e Sylvestercross enSylvester by Night niet doorgaan vanwege de Corona-maatregelen niet doorgaan. De organisatie ontving veel begripvolle reacties, maar ook veel teleurstellingen. De organisatie van de klassieke eindejaarscross laat in een persbericht weten dat het nu een Virtual Sylvestercross organiseert.Goede doel
Hierbij loop je in je eigen omgeving 2, 5 of 10 km in de periode van 27 t/m 31 december 2020. De traditie blijft daarmee in stand om het jaar af te sluiten met hardlopen. De organisatie laat weten dat bewegen belangrijk, is in deze tijd met zijn beperkingen. Een tweede, niet minder belangrijke reden is, dat de organisatie de aan cross verbonden goede doel niet in de kou willen laten staan: de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.

Waar en wanneer?
In de periode van 27 t/m 31 december 2020 kun de deelnemers een afstand van 2, 5 of 10 km in de eigen omgeving op een door de deelnemer gekozen parcours. Je dient hier wel rekening te houden met de coronaregels die dan gelden.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Je schrijft je in via de website. Je krijgt dan direct een bevestigingsmail met wanneer je de mail met het virtuele startnummer krijgt. In de mail met het virtuele startnummer – dat je desgewenst kunt uitprinten en opdoen – wordt uigelegd hoe de app werkt en wat jouw activeringscode is.

Je installeert een app en activeert de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross 2020. Dit werkt ook met diverse bekende activity trackers (sporthorloge zoals Garmin).

Je gaat hardlopen op een van de 5 laatste dagen van dit jaar met de app en deze registreert de gelopen afstand en tijd. Op basis daarvan kun je direct na het hardlopen jouw resultaat terugzien op onze website en vergelijken met anderen. Het tussentijds klassement wordt gedurende de wedstrijddagen continue bijgewerkt. In de 1e week van januari 2021 publiceert de organisatie een eindklassement per afstand.

Deel je ervaringen op social media en win
De organisatie vraagt om foto’s van je deelname en eventuele opmerkingen te delen op Facebook, Twitter en/of Instagram met #SYLVESTERCROSS. Je mag het eventueel ook mailen naar info@sylvestercross.nl. Door social sharing beleef je de Virtual Sylvestercross samen met andere hardlopers, net als een normale Sylvestercross.

Uit de gepubliceerde berichten (tussen 27 t/m 31 december) kiezen wij, als organisatoren, begin 2021 de 3 meest originele reacties per afstand. Deelnemers maken kans op een gratis startbewijs voor de Sylvestercross of Sylvester by Night 2021.

Kosten inclusief donatie aan Bas van de Goor Foundation
De inschrijvingskosten zijn voor alle afstanden t/m 23 december € 6,50 per persoon.Na 23 december kost het € 7,50 per persoon.Hiervan wordt € 4,00 per inschrijving gedoneerd aan de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes. Begin januari 2021 maken we de opbrengst bekend.

Herinnering
Iedere deelnemer die heeft gelopen ontvangt weliswaar geen stenen tegeltje zoals onze traditie is, maar krijgt in januari 2021 wel een originele herinnering aan deze Virtual editie.

Inschrijftermijn
Inschrijven is mogelijk t/m 29 december 2020 23.59 uur.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *