< terug

Winactie: Stuur jouw hardloopverhaal in en win een compleet hardlooppakket TCS Amsterdam marathon 2022.

17 september 2022 (1 reactie)

Voor onze trouwe lezers hebben wij dankzij Mizuno een fantastische Winactie bedacht.  Wie schrijft het meest inspirerende hardloopverhaal? In samenwerking met Mizuno gaan we de drie meest inspirerende hardloopverhalen belonen. De drie prijswinnaars krijgen van Mizuno een compleet hardlooppakket voor de TCS Amsterdam marathon op 16 oktober 2022. Het pakket bevat een startbewijs voor de TCS Amsterdam marathon, het officiële Mizuno Raceshirt en een paar Mizuno hardloopschoenen Wave Rider 26. Als dat geen reden is om in de pen te klimmen! Laat je hardlooppassie spreken en schrijf een inspirerend “hardloopverhaal”. Deadline is 27 september

Stuur je verhaal in naar redactie@hardloopnieuws.nl. Vermeld je volledige contactgegevens en e-mail adres. Deze sturen wij door naar Mizuno. Mizuno zorgt voor de verzending van de hardlooppakketten.Hardloopnieuws draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Spelregels.

*hardloopverhaal. Thema is “hardlopen”. Een training, een wedstrijd, enz.

* Lengte minimaal 400 woorden.

* Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

* Meegestuurde foto’s mogen door onze redactie gepubliceerd worden.

* De drie winnende verhalen worden gepubliceerd op onze website en socials

* Sluitingsdatum 27 september 2022
.

Amsterdammarathon


Reacties

  • Corné Boeren
    6 Op 26
    Hardlopen, trimmen geeft het een naam. Voor mij is het ontspannen, lekker even er tussenuit. Lopen in de polder. Helemaal alleen af en toe een verdwaalde voetganger of fietser. In weer en wind maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het hoofd even helemaal leeg maken. Enkele keer met een wedstrijd meedoen, maar dan meer voor de sfeer. En stiekem toch je tijd proberen te verbeteren. Genieten van de mensen aan de kant, en tevreden over de finish.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *